Grenseløst - sesong 8

Ny sesong, nye muligheter! Grenseløst har ikke tenkt å legge inn årene ennå og går i gang med ny sesong. Sjekk ut mangfoldigheten av ulike temaer som svinger fra den ene personligheten til den andre som alle preger vårt samfunn. Sjekk også ut tidligere sesonger med tidløse sendinger i enda flere utallige temaer, det er bare å rulle nedover på denne siden.

I denne sesongen kan du blant annet høre Kronprins Haakon om verdighet, Gerd-Liv Valla om maktkamp i politikken, barneombud Anne Lindbo om overgrep mot barn, Jørgen Randers om fremtiden, samt tunge temaer som selvmord, voldtekt og prostitusjon. Men også andre temaer som livet på jorda med Petter Bøckmann og universet med Knut Jørgen Røed-Ødegaard.

Grenseløst er et talkshow, som går på Radio Nova FM 99,3. Sesong 8 startet august 2012 og går på lufta tirsdager kl 1030-1100, med reprise hver søndag kl0800. Ingen programmer er helt like, ingen temaer er for små. Temaene er aktuelle, noen tidløse og noen glemte. Programleder Olaf G. Alteren takker gjestene som har stilt opp og gjort seg tilgjengelig for grenseløse spørsmål. Klikk på tittelen for å gå videre til sendingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar